AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok çingene görmek

Kahve falında çok çingene görmek

Kahve falında çok çingene görmek rızkının çoğalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, mutlu bir evliliğe, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya inanılır.

Kahve falında çok çingene gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingenelerin oynadığını görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet etmektedir.

Kahve falında çingene sofrası görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingene dilenci görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çingenenin kovaladığını görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene topluluğu görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir