AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene dilenci görmek

Kahve falında çingene dilenci görmek

Kahve falında çingene dilenci görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yüksek moralli olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret eder.

Kahve falında çingene dilenci gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında çingene dilenci görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dilenci çingene görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör dilenci görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine inanılır.

Kahve falında kadın dilenci görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında erkek dilenci görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında kendini dilenci görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında dilenciden kaçmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını dilenci görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir