AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingenenin kovaladığını görmek

Kahve falında çingenenin kovaladığını görmek

Kahve falında çingenenin kovaladığını görmek çok hayırlı şeylere, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingenenin kovaladığını gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında çingenenin kovaladığını görmek çok daha iyi günler göreceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çingeneden para almak hayallerinin de yarım kalacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında çingenelerle yemek yemek yeni planlar yapacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingene fal baktırmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işaret eder.

Kahve falında çingene erkek çocuğu görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingeneyi dövmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalettir.

Kahve falında çingeneler tarafından kaçırılmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çingene görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir