AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingene sofrası görmek

Kahve falında çingene sofrası görmek

Kahve falında çingene sofrası görmek iyi şeyler yaşayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, elde edilen nasibin artacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene sofrası gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Kahve falında çingene sofrası görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingene kızı görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çingene öldürmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında çingene evine gitmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında evinde çingene görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında çingene kadınla kavga etmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çingene erkek çocuğu görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalettir.

Kahve falında çingeneyle yemek yemek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir