AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, aile hayatlarını bozulacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hem eğleneceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında büyük beyaz tavşan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük tavşan görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir tavşan görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında büyük tavşan görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük tavşan görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük beyaz tavşan görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir