AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük sofra görmek

Kahve falında çok büyük sofra görmek

Kahve falında çok büyük sofra görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük sofra gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sofra kurmak mutluluğunun da artacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük sofra görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sofralar görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sofra görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sofra görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir