AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek eşine değerli hediyeler alacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sofra görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük sofra görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sofra kurmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir sofra görmek kişinin afiyette olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sofralar görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir