AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir sofra görmek

Kahve falında büyük bir sofra görmek

Kahve falında büyük bir sofra görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir sofra gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Kahve falında çok büyük sofra görmek insanlarla arasının açılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük sofralar görmek refaha erileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sofra kurmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında büyük sofra görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük yemek sofrası görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, işinde zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir sofra görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük sofrada yemek yemek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir sofrada yemek yemek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, şansın kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir