AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane gül görmek

Kahve falında üç tane gül görmek

Kahve falında üç tane gül görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında üç tane gül gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında üç tane kırmızı gül görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iki tane gül görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tane kırmızı gül görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yalan söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane kırmızı gül almak kısmetsizlik yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane gül görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane kırmızı gül görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane gözlük görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane bebek görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir