AnaSayfa / Genel / Kahve falında binilen balon görmek

Kahve falında binilen balon görmek

Kahve falında binilen balon görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında binilen balon gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Kahve falında binilen balon görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balona binip uçmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Kahve falında uçağa binip uçamamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ata binip düşmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandala binip gitmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Kahve falında uçağa binip almanyaya gitmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek oldukça kazançlı işler yapacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir