AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok aşırı yemek yemek

Kahve falında çok aşırı yemek yemek

Kahve falında çok aşırı yemek yemek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, başarı ve zenginlik getireceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işarettir.

Kahve falında çok aşırı yemek yemek gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Kahve falında aşırı yemek yemek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, hayırlı kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında çok aşırı yemek yemek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında aşırı derecede kusmak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek bekarsa evleneceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede su içmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı kar görmek sorunların günden güne daha da artacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir