AnaSayfa / Genel / Kahve falında can oynamak

Kahve falında can oynamak

Kahve falında can oynamak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında can oynamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında can oynamak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında can bonomo görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının canlandığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında canının yandığını hissetmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında can çekiştirmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin can verdiğini görmek hayatının düzene gireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin canlandığını görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ölüyü canlanırken görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir