AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle oyun oynamak

Kahve falında ölmüş biriyle oyun oynamak

Kahve falında ölmüş biriyle oyun oynamak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, memur ise terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında halay oyun oynamak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla oyun oynamak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle oyun oynamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpekle oyun oynamak arzularınızın gerçekleşeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir