AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunuzun düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunuzun düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunuzun düştüğünü görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, uzun yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kazancının daha da artacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunuzun düştüğünü gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun tuvalete düştüğünü görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun pencereden düştüğünü görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun bir yerden düştüğünü görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunuzun düştüğünü görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir