AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteyi kazanmak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite kazanmak kötülerin uzaklaştırılacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının üniversiteyi kazandığını görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite kazandığını görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir