AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yeteneklerini geliştirmeye, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek kazancının çok düşeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteyi kazanmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek tartışmalı bir işe girileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir