AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite kazanmak

Kahve falında üniversite kazanmak

Kahve falında üniversite kazanmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite kazanmak gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının üniversite kazandığını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında üniversite kazanmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının üniversiteyi kazandığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversiteyi kazanmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek bazen fakirlik görüleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite kazandığını duymak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Kahve falında üniversite kazandığını görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir