AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavı kazanmak

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, mal sahibi olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek garanti olacak bir yer edineceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite kazandığını duymak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında kızının üniversiteyi kazandığını görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına delalettir.

Kahve falında üniversite kazandığını görmek kötü kişilere yakın olacağına, geçiminin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının üniversite kazandığını görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir