AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, geçmişi unutup geleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, harcama gücünün artacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek rahat bir işe girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversitede kazanmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite kazandığını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının üniversite kazandığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir