AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun kesildiğini görmek

Kahve falında çocuğunun kesildiğini görmek

Kahve falında çocuğunun kesildiğini görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, büyük tartışmaların yapılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun kesildiğini görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun saçının kesildiğini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun başının kesildiğini görmek prestij kazanılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun ayağının kesildiğini görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun kesildiğini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında burun kesilmesi görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir