AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun kesildiğini görmek

Kahve falında çocuğun kesildiğini görmek

Kahve falında çocuğun kesildiğini görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işlerin aksamayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun saçının kesildiğini görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kesildiğini görmek daha fazla gelir elde edeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun kesildiğini görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun başının kesildiğini görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, attığı adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayağının kesildiğini görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında saçının kesildiğini ve ağladığını görmek kuş gibi hafifleyeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir