AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul formasi giymek

Kahve falında okul formasi giymek

Kahve falında okul formasi giymek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişeli durumların son bulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında okul formasi giymek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında okul formasi giymek onlardan taraf hayır göreceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında okul forması almak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet eder.

Kahve falında kendini okul formasıyla görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı forma giymek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis forması giymek bir koyduğu işten üç alacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Kahve falında futbolcu forması giymek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında takım forması giymek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında asker forması giymek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir