AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun küçüklüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun küçüklüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun küçüklüğünü görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, pişman olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Tereddüt ettiğiniz konular varsa, harekete geçmeden önce açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun evlendiğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğu görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek ev sahibi olunacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük çocuğu küçük görmek takdir toplayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir