AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun konuştuğunu görmek

Kahve falında çocuğunun konuştuğunu görmek

Kahve falında çocuğunun konuştuğunu görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kırgınlık yaşanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun konuştuğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun konuştuğunu görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun konuştuğunu görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, elde bulunan paranın tükeneceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşamayan çocuğun konuştuğunu görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun konuştuğunu görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan çocuğun konuştuğunu görmek hayallerinin söneceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir