AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek

Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek

Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek mutsuz ve üzgün olacağına, huzur ve şifa bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğunun konuştuğunu görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun konuştuğunu görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun konuştuğunu görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalettir.

Kahve falında konuşmayan çocuğun konuştuğunu görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında konuşamayan çocuğun konuştuğunu görmek yuva kuracağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir