AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun konuştuğunu görmek

Kahve falında çocuğun konuştuğunu görmek

Kahve falında çocuğun konuştuğunu görmek sıkılacağı bir haber almaya, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun konuştuğunu görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun konuştuğunu görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında konuşamayan çocuğun konuştuğunu görmek hayatının daha kolay olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun konuştuğunu görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan çocuğun konuştuğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, günah işleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir