AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuşmasını görmek gönlündeki gibi sevileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak kısmetlerin günden güne artacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan çocuğun yürüdüğünü görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğan erkek çocuğu emzirmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğan çocuğunun olduğunu görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğan erkek bebek emzirmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir