AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, helal rızık yiyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Kahve falında konuşan erkek çocuğu görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, gelirin tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında konuşmayan çocuğun konuştuğunu görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun konuştuğunu görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine yorulur.

Kahve falında konuşamayan çocuğun konuştuğunu görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun konuştuğunu görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun konuştuğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunun konuştuğunu görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir