AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun evlendiğini görmek

Kahve falında çocuğunun evlendiğini görmek

Kahve falında çocuğunun evlendiğini görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun evlendiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu evlendirmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, gereken sabrı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun evlendiğini görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmek ve çocuğu olmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu olan biriyle evlenmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu evlendirmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğu evlendirmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir