AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu evlendirmek

Kahve falında çocuğu evlendirmek

Kahve falında çocuğu evlendirmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu evlendirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğu olan biriyle evlenmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, işinin de hep yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek ve çocuğu olmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun evlendiğini görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu evlendirmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu evlendirmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, inancının zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun evlendiğini görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir