AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu evlendirmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu olan biriyle evlenmek ev sahibi olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun evlendiğini görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu evlendirmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu evlendirmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun evlendiğini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmek ve çocuğu olmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir