AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek ve çocuğu olmak

Kahve falında evlenmek ve çocuğu olmak

Kahve falında evlenmek ve çocuğu olmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek ve çocuğu olmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğu evlendirmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu evlendirmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu evlendirmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu olan biriyle evlenmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun evlendiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun evlendiğini görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir