AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini düğüne giderken görmek

Kahve falında kendini düğüne giderken görmek

Kahve falında kendini düğüne giderken görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini düğüne giderken gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında kendini düğüne giderken görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini düğüne giderken görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere giderken kaybolmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kendini hacca giderken görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hacca giderken görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini askere giderken görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini giderken görmek kazancın çoğalacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini ümreye giderken görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir