AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dışkını yemek

Kahve falında kendi dışkını yemek

Kahve falında kendi dışkını yemek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, huzur bulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi dışkını yemek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Kahve falında köpek dışkısı yemek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının dışkısını yemek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, geçim derdinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında kendi dışkısını yemek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan dışkısı yemek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında inek dışkısı yemek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan dışkısı yemek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi dışkını yemek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışkısını yemek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir