AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu zayıf görmek

Kahve falında çocuğunu zayıf görmek

Kahve falında çocuğunu zayıf görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, borçların hafifleyeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu zayıf gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında zayıf erkek çocuğu görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu zayıf görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf erkek görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf inek görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini zayıf görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında zayıf kadın görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir