AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu yıkadığını görmek

Kahve falında çocuğunu yıkadığını görmek

Kahve falında çocuğunu yıkadığını görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu yıkadığını gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Kahve falında çocuğu yıkamak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu yıkamak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çocuğunu yıkamak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğu yıkamak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu yıkadığını görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu yıkadığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir