AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu yıkamak

Kahve falında erkek çocuğu yıkamak

Kahve falında erkek çocuğu yıkamak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, dinç kalacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kariyer edineceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında erkek çocuğu yıkadığını görmek yol kat edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu yıkamak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük erkek çocuğu yıkamak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğunu yıkamak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu yıkadığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğu yıkamak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kendisine şifa olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu yıkamak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir