AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğunu yıkamak

Kahve falında başkasının çocuğunu yıkamak

Kahve falında başkasının çocuğunu yıkamak arzuların gerçekleşeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çocuğunu yıkamak gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Kahve falında erkek çocuğunu yıkadığını görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun başını yıkamak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu yıkamak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu yıkamak işinin ehli olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğu yıkamak her şeyi kuralına göre yapacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu yıkadığını görmek geçiminin zor hale geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu yıkamak malının, parasının ve canın güvende olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir