AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu yıkamak

Kahve falında çocuğu yıkamak

Kahve falında çocuğu yıkamak sorumlu tutacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu yıkamak gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu yıkamak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak çok sorunlu günler geçireceğine, durumunuzun iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu yıkadığını görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğu yıkamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu yıkamak onlardan hayırsızlık göreceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu yıkadığını görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu yıkamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunu yıkamak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir