AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa sarıldığını görmek

Kahve falında çocuğa sarıldığını görmek

Kahve falında çocuğa sarıldığını görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğa sarıldığını gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa sarılıp ağlamak sağlık sorunlarının artacağına, hayırlı işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna sarılmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa sarıldığını görmek zor bir döneme girileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarılmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir