AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan kemik çıkarmak

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak yaşananları unutturacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından kemik çıkarmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak kötü bir duruma düşüleceğine, çıkış yolları bulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuttan kemik çıkarmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan kemik çıkarmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda kemik görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda kemikler görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir