AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu küçük yaşta görmek

Kahve falında çocuğunu küçük yaşta görmek

Kahve falında çocuğunu küçük yaşta görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yeni kişilerle tanışacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu küçük yaşta gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında çocuğunu küçük yaşta görmek huzurunun kaçacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek işlerinin sarpa saracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet eder.

Kahve falında küçük yaşta evlenmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini yaşından küçük görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında küçük yaşta nişanlanmak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, geçiminin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini küçük yaşta görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yüksek moralli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir