AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini küçük yaşta görmek

Kahve falında birini küçük yaşta görmek

Kahve falında birini küçük yaşta görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini küçük yaşta gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında birini yaşından küçük görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yaşça küçük biriyle evlenmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Kahve falında kendini küçük yaşta görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında küçük yaşta hamile olduğunu görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşından küçük olmak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir