AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yaşta hamile olmak

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına işaret eder.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Kahve falında küçük yaşta hamile olduğunu görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşının küçük olduğunu görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta evlendiğini görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında küçük yaşta anne olmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşça küçük biriyle evlenmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, ettikleri duanın kabul olacağına delalettir.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir