AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği kucağından düşürmek

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağından bebek düşürmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini kucağından düşürmek alım gücünün artacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir