AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işinin başına geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak gördüyseniz:

  • Durumunuzu geliştirmek için ilgili alanlarda gereken şekilde harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak büyük kazançlar sağlanılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kaybetmek ve bulamamak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Kahve falında kaybetmek bulamamak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında evini kaybetmek bulamamak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında birini kaybetmek ve bulamamak masraflarının azalacağına, aile huzurunuzun bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir