AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybetmek bulamamak

Kahve falında kaybetmek bulamamak

Kahve falında kaybetmek bulamamak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybetmek bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kardeşini kaybetmek ve bulamamak işlerin çok büyümeyeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini kaybetmek bulamamak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birini kaybetmek ve bulamamak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybetmek bulamamak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işarettir.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir