AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kaka yaparken görmek

Kahve falında çocuğunu kaka yaparken görmek

Kahve falında çocuğunu kaka yaparken görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, çok eğleneceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu kaka yaparken gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kendi çocuğunun kakasını görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kakasını görmek onların bir adım önüne geçeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğa kaka yaptırmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, uzaktan haberler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını görmek kazancının helal para olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun altına kaka yaptığını görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek evliyseniz eşle iyi geçime, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir