AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun kakasını görmek

Kahve falında çocuğunun kakasını görmek

Kahve falında çocuğunun kakasını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun kakasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun kakasını temizlemek zorlu bir dönem geçirileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun kaka yaptığını görmek çekilen acıların unutulacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun altına kaka yaptığını görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa kaka yaptırmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun kakasını görmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir