AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun kakasını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun kakasını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun kakasını görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çevrenizden takdir görmeye, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, tamamlanmadan kalacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun kakasını gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını görmek güzel huylarının değişeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun kakasını yaptığını görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kakası görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaka yaparken görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun kakasını görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğa kaka yaptırmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek sağlığının da yerine geleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir